Info

Raahesalin lipunmyynti

Maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Lisäksi meillä käy Smartum-, Virike- ja Tykysetelit sekä -kortit sekä ePassi, jossa toivomme teidän käyttävän mobiilisovellusta. Muistathan, että kulttuuriedut ovat henkilökohtaisia maksuvälineitä, eikä niitä voi käyttää esim. perheenjäsenten hyväksi.

Erikoisalennuksiin (opiskelija-, eläkeläisalennukset yms. alennusliput) oikeuttavat todistukset on oltava mukana esitykseen tultaessa ja pyydettäessä esitettävä ovivahtimestarille.

Nettisivulta tiketti.fi/raahesali voi lippuja ostaa sähköisesti.

Lippujen palauttaminen

Lipunmyynnin järjestelmätoimittaja Tiketti. Meiltä ostetut liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle. Kätevin tapa palauttaa peruuntuneen tapahtuman liput on käyttää palautuslomaketta. Palautuspyyntöjen käsittelyaika on tällä hetkellä 30 arkipäivää.

Voit myös postittaa ostetut liput yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4–6, 00100 Helsinki.

Raahesalin ohjelmisto

Raahesali on esiintyjien varattavissa oleva tila. Talo ei siis pääsääntöisesti tilaa esiintyjiä eikä maksa heidän palkkioitaan, vaan vierailevat esiintyjät tulevat normaalisti omalla riskillään ja ohjelmatoimistojen kautta.

Meille voi esittää toiveita ja välitämme ne artisteille/esiintyjille. Helpoiten tämä käy sähköpostitse, tapahtumataloatraahe.fi (tapahtumatalo[at]raahe[dot]fi). Pyrimme kontaktoimaan toivottuja esiintyjiä, mutta he päättävät itse kiertueistaan.

Raahen kaupungin kulttuuripalvelut järjestää määrärahojensa puitteissa tilaisuuksia, joilla usein täydennetään kaupallisten toimijoiden tarjontaa. Näitä toiveita voi esittää suoraan kulttuuritoimelle, kulttuuriatraahe.fi (kulttuuri[at]raahe[dot]fi).

Hyvä tietää

Ovet saliin pyritään avaamaan vähintään 15 minuuttia ennen tilaisuutta.

Valokuvaaminen ja tilaisuuksien muu tallentaminen vaatii aina luvan. Salamavalon ja jalustan käyttö on kielletty, ellei tilaisuuden järjestäjä ole antanut lupaa tilaamalleen ammattikuvaajalle.

Takapihallamme on runsaasti maksutonta paikoitustilaa.

Tapahtumiemme naulakkopalveluista vastaa Raahen Nuorisokuoro ja Raahen Laulutoverit. Narikkamaksut menevät kuorojen hyväksi. Maksutapana vain käteinen.

Tapahtumatalossa järjestetään silloin tällöin myös yksityistilaisuuksia. Voit kysyä toimistostamme sopivia tiloja esim. juhliin ja kokouksiin. Käydään yhdessä läpi toiveesi ja tehdään onnistunut tilaisuus.

Yleisö voi käyttää avointa WiFi-verkkoamme Tapahtumatalon 2. ja 3. kerroksissa (Raahe_publicweb).