Lasten ja nuorten kulttuuritoiminta

Tallari

Tallari ja Unescon Aineeton! - kiertue

Torstai 30.3. Raahesali
klo 9.00 päiväkodit
klo 12.00 ala ja yläkoulut

Osallistumismaksu 2 € / osallistuja

Tallari on Suomen ainoa VOS-kansanmusiikkiyhtye, jossa soittavat Suomen nykykansanmusiikin huippunimet. Aineeton! - kiertue esittelee Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle päässyttä hulvatonta taituruutta, eli kaustislaista viulismia, lapsille ja nuorille sopivalla tavalla. Kaustislaisen viulismin rinnalla soivat aina kulloistenkin kiertuepaikkakuntien paikalliset pelimanniperinteet. 

Päiväkotikonserttien pituus on noin 30 min. Ennen konserttia jokainen osallistuva ryhmä saa videolinkkeinä ennakkotehtävän, ja samanlaisina linkkeinä tulevat myös jatkotehtävät ja palautekaavakkeet. 

Tervetuloa Tallarin maailmaan!

Ilmoittautumiset kulttuuriatraahe.fi


  Jokeri Pokeri

  Jokeri pokeri Box - DeLuxe SHOW 45-v. juhlakiertue

  Raahesali La 30.9.2023 klo 15.00 

  Liput (hinnat sisältävät palvelumaksun):

  Peruslippu 18,50 €
  Perhelippu (4 hlöä) 61,50 €  
  HUOM. Perhelippu myynnissä vain Raahesalin lipunmyynnissä
  Vammaisavustajille ilmaislippu.

  Järj. Jokeri Pokeri Box Oy

  www.taikurisimoaalto.com

  Facebook-tapahtuma

  Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto juhlii kuluvana vuonna 45-vuotista uraansa esiintyvänä taiteilijana. Simo ja avustaja-vaimonsa Kirsti juhlivat merkkipaalua syksyllä 2023 alkavalla mittavalla kuudentoista paikkakunnan Jokeri Pokeri Box DeLuxe-kiertueella. Kiertue starttaa  Simon syntymäkaupungista Oulusta syyskuun puolessa välissä.

  Tällä kiertueella on ensimmäistä kertaa koskaan mukana Special Guest Star ja tämän viitan harteilleen on saanut oma Simon tytär, vatsastapuhuja Sari Aalto. Sari muistetaan vuoden 2017 Talent Suomi -ohjelman kakkossijastaan sekä lukemattomista videoistaan TikTok -palveluun, jossa hänellä on käsittämättömät yli 5 miljoonaa seuraajaa! Sari tuo tietysti mukanaan Simpanssi-Anssin, joka on hurmannut lapset ja aikuiset keikoilla ympäri Suomen.

  Uudessa iloisessa showssa on ihmeteltävää koko perheelle. Simo tarjoilee maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Kolmikon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että taikapölyn vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä!

  Simon omin sanoin: ”Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan
  lapsuutensa idolia. Siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille.”

  Esityksen kesto noin 1 h.
  Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
  Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

  Tapahtuman turvallisuusohje:

  - Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana.
  - Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  - Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta.


   

  Raahe Rock Academyn tunnus.

  Rock Academy Raahe – Stormy Sounds

  Raahessa on alkanut Turussa kehitetty bänditoiminta! Hae bändilläsi mukaan - lisätietoja www.nastanetti.fi/rockacademyraahe/