Pöhinää Tapahtumatalo Raahessa

Ti, 09.04.2019 - 12:15

Puolen vuoden pöhinät Tapahtumatalossa osaltani ovat pian loppumassa. Nyt kun kirjoitan tätä on kulunut melkein puoli vuotta siitä, kun aloitin kuuden kuukauden työpestin Tapahtumatalo Raahessa.

On ollut ilo olla tapahtumien keskipisteessä ja nähdä uusia ulottuvuuksia.  Työni puolesta olen saanut kurkistaa ”kulissien taakse”. Ennen kuin näyttelyt, konsertit, kokoukset ovat yleisölle, asiakkaille ja kokoustajille valmiina, vaativat ne aikamoista pöhinää valmisteluissa.

Tapahtumatalo Raahessa on todella monipuolista ja laadukasta tarjontaa. Täällä on upea, iloinen ja taitava joukko varmistamassa että, konsertit, kokoukset, tapahtumat sujuvat mallikkaasti, esiintyjät ja kokoustajat saavat arvoisensa puitteet ja näyttelyiden esillepano on taidokkaasti tehty.

Kun tulin taloon, minut otettiin vastaan avoimin mielin ja olen saanut tehdä monenlaisia työtehtäviä ja tämähän on sopinut minulle mainiosti, sillä olen luonnostaan utelias uusille  asioille ja tykkään siitä että on tekemistä.  Toivottavasti olen ollut minulle annetun luottamuksen arvoinen  ja  pystynyt helpottamaan osaltani työkavereiden välillä ”tappiin noussutta ” työtaakkaa.  Pahoittelen sitä, jos olen  ikuisilla kysymyksilläni mahdollisesti häirinnyt  muiden töitä. 

Poisviemisinä lähtiessäni minulla on mukavia muistoja, uusia tuttavuuksia ja lämpimiä ajatuksia. Te ihanat,  Piritta, Saara, Merja, Sanna ja Sinikka unohtamatta Jaria, Aleksia ja Raahe-opiston tyttöjä, nöyrä kiitokseni siitä, että sain olla Tapahtumatalo Raahessa kanssanne.

Marjut